Kompozycja

JAPANESE TERIYAKI CHICKEN

JAPANESE TERIYAKI CHICKEN

Atraskite tradicinio Japonijos skonį su OYAKATA YAKISOBA CHICKEN TERIYAKI maišelyje. Šis patiekalas sujungia aromatingą teriyaki padažą su makaronais. Tapkite virtuvės meistru - pridėkite prie savo YAKISOBOS mėgstamus ingredientus (mėsą, daržoves) ir sukurkite originalų, skanų japoniško stiliaus patiekalą. 

SKANAUS! ITADAKIMASU! いただきます!

Paruošimo būdas

Tipiška japonų

Ter1 (2)
1
Puode užvirinkite 150 ml vandens. Sudėkite makaronus.
Ter2 (2)
2
Makaronus virkite 3 minutes.
Ter3 (2)
3
Suberkite prieskonius iš paketėlio.
Ter4 (2)
4
Viską išmaišykite. Sriuba paruošta!

Paruošimo būdas

Alternatyva

Ter 1 1
1
Sutrupinkite makaronus, sudėkite į dubenį.
Cla 1 2
2
Makaronus užpilkite karštu vandeniu. Palaukite 3 minutes, tada nupilkite vandenį.
Ter 1 3
3
Įpilkite padažo iš paketėlio.
Ter 1 4
4
Viską išmaišykite. Sriuba paruošta!